Project credits:

Firm: Robert Reed | Architect
Architect: Robert Reed, AIA
Contractor: Custom Remodel
Photos: Owner




NORTH EVERETT RESIDENCE
north everett exterior SE
This renovation and addition consisted of a new family room and master bedroom suite addition on the rear of the existing house and a new covered entry porch located on the front. The clients desired an improved exterior aesthetic that was more in character with the historic neighborhood. Consequently, the existing vinyl siding was removed and new siding and trim was installed on the entire house and all of the existing windows and exterior doors were replaced. Future phases of the project include a kitchen remodel and expansion of the existing detached garage located adjacent to the rear alley.

north everett exterior before
north everett exterior before
[Under Construction]